Ibiza ❤️ – bekend van het nachtleven, de hippie-markt en de vele strandjes! Maar wat valt er nog meer te doen, waar moet je zijn, en hoe kom je er? En wat is de temperatuur in Ibiza in het voorjaar? Wij geven een beknopt overzicht.


Auto huren Ibiza – Ibiza in het kort:

🅘 biza
Illes Balears 🏝 🏝
Ibiza behoort, evenals Mallorca en Menorca, tot de Balearen en is immens populair bij Nederlandse, Duitse en Engelse toeristen. Je vindt er mooie stranden, beroemde discotheken, rustige baaitjes en schilderachtige dorpjes.
I 🅑 iza
Beaches ⛱ ⛱
Het eiland oefent ongelofelijk veel aantrekkingskracht uit op trendy jongeren en hippe veertigers, vijftigers en zestigers die genieten van het uitbundige nachtleven en de relaxte stranden.
Ib ⓘ za
IBZ airport 🛫 🛫
Er wordt vanuit Nederland en België dagelijks op Ibiza gevolgen. De luchthaven van Ibiza ligt op 8 km van het centrum van Ibiza Town (Eivissa). De vluchttijd is ongeveer 2 uur.
Ibi 🅩 a
Zon ☀️ ☀️
Op Ibiza loopt het kwik in de zomer op tot 33 tot 36 graden. Het vroege voorjaar is wat koeler met temperaturen overdag van zo’n 23 graden. Genieten dus!
Ibiza 🅐
Auto huren 🚘 🚘
Je boekt vooraf online een huurauto in Ibiza zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Het voordeel van autohuur op de luchthaven van Ibiza is dat je geen extra bus- of taxitransfer nodig hebt.
Auto huren Ibiza

Hoewel Ibiza per ferry boot te bereiken is zullen de meeste mensen met het vliegtuig naar Ibiza reizen. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Ibiza reis je per taxi, bus of huurauto door naar je hotel of appartement.

Een huurauto is een ideaal vervoermiddel om het eiland te verkennen, strandjes te bezoeken, en te shoppen op de hippie-markt van Dalt Villa. Deze beroemde oude stad ligt op de heuvel van Eivissa (Ibiza stad) en is door muren omsloten. Je slentert er door kleine straatjes.

Auto huren Spanje Ibiza luchthaven

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Ibiza of in de buurt van je hotel. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen en definitief te maken.

Andere bestemmingen voor autoverhuur

Ook op andere populaire vakantiebestemmingen zijn auto’s te huur. Vul je bestemming in en zie de huurmogelijkheden. Tijdens het boekingsproces kies je welk type auto of busje je wilt huren en geef je aan of er nog andere wensen zijn. Bijvoorbeeld een tweede bestuurder.

Hoe werkt all-inclusive auto huren in Ibiza zonder creditcard? Dat leggen we hier uit. Natuurlijk inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico.

Auto huren Ibiza zonder creditcard

Je boekt als volgt online een huurauto zonder creditcard: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’ (filter). Je ziet direct de huurmogelijkheden in Ibiza en reserveert de huurauto naar keuze.

Waarom zou jij wel je creditcardgegevens achterlaten? All-inclusive auto huren in Ibiza zonder creditcard!

All-inclusive auto huren in Ibiza bij Fandango. De nummer één voor auto huren Ibiza zonder creditcard!

Reisblogs en inspiratie

🌎 Elke week een nieuwe blog ✨


Direct een auto huren zonder creditcard


Zonder creditcard huren Spanje Ibiza luchthaven het kan hier

Goedkoop auto huren Ibiza airport
Beste autoverhuur Ibiza
All-inclusive auto huren in Ibiza

All-inclusive auto huren Ibiza particulier en zakelijk, powered by Autohuren.info