Malaga Trilogía: in dit drieluik geven we leuke tips voor een trip naar Malaga – zon, zee, strand en shoppen op één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Spanje!

All-inclusive auto huren in Malaga

Vanuit Nederland en België wordt (bijna) dagelijks op de luchthaven van Malaga gevlogen. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Malaga reis je per taxi, bus of huurauto door naar je hotel of appartement. Een huurauto is een ideaal vervoermiddel om de omgeving te verkennen, strandjes te bezoeken, en te shoppen in de centro commercials en mercato’s.

All-inclusive auto huren in Malaga
🏖 Malaga strand 🏖

Ten zuiden van Malaga liggen de stranden van Torremolinos, Calla de Mijas en natuurlijk Marbella. Badplaatsen als Rincon de la Victoria, Torre del Mar en Nerja liggen ten noorden van Malaga.
All-inclusive auto huren in Malaga
🛍 Malaga shoppen 🛍

Malaga is een grote stad en heeft alle winkels die je van zo’n stad mag verwachten. In de kustplaatsen in de buurt van Malaga of in het iets verderop gelegen Marbella koop jij misschien wel je nieuwe strandoutfit, tas of zonnebril!
All-inclusive auto huren in Malaga
🚘 Malaga auto huren 🚘

Je boekt vooraf online een huurauto in Malaga zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Het voordeel van autohuur op de luchthaven van Malaga is dat je geen extra bus- of taxitransfer nodig hebt.

All-inclusive auto huren in Malaga – Tip: Calla de Mijas

Calla de Mijas telt diverse restaurants en bars die lekker dicht bij het strand liggen. Aan de noord- en zuidkant van het strand van Calla de Mijas staan torens: de Torre de la Bateria de Cala del Moral en de Torre Nueva. Ze vormen een leuke onderbreking tijdens een dagje strand, of zijn het bezoeken waard aan het eind van de dag voordat het diner begint.

Kortom: weer een redenen om een auto te huren in Malaga!

Auto huren Spanje Malaga luchthaven zonder creditcard

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Malaga of in de buurt van je hotel. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen en definitief te maken.

Andere bestemmingen voor autoverhuur

Ook op andere populaire vakantiebestemmingen zijn auto’s te huur. Vul je bestemming in en zie de huurmogelijkheden. Tijdens het boekingsproces kies je welk type auto of busje je wilt huren en geef je aan of er nog andere wensen zijn. Bijvoorbeeld een tweede bestuurder.

Hoe werkt all-inclusive auto huren in Malaga zonder creditcard? Dat leggen we hier uit. Natuurlijk inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico.

Auto huren Malaga zonder creditcard

Je boekt als volgt online een huurauto zonder creditcard: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’ (filter). Je ziet direct de huurmogelijkheden in Malaga en reserveert de huurauto naar keuze.

Waarom zou jij wel je creditcardgegevens achterlaten? All-inclusive auto huren in Malaga zonder creditcard!

All-inclusive auto huren in Malaga bij Fandango. De nummer één voor auto huren Malaga zonder creditcard!

Reisblogs en inspiratie

🌎 Elke week een nieuwe blog ✨


I-B-I-Z-A ❤️

Ibiza ❤️ - bekend van het nachtleven, de hippie-markt en de vele strandjes! Maar wat valt er nog meer te doen, waar moet je...

Lees meer

Direct een auto huren zonder creditcard


Zonder creditcard huren Spanje Malaga luchthaven het kan hier

Goedkoop auto huren Malaga airport
Beste autoverhuur Malaga
Auto huren Malaga airport ervaringen: 4.6 stars o.b.v. 11413 Trust Pilot reviews (dec-2021)
Anwb auto huren Málaga
All-inclusive auto huren in Malaga

All-inclusive auto huren in Malaga particulier en zakelijk, powered by Autohuren.info